Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 26.04.2024, 20:37

Перебродівський ліцей Миляцької сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Відтепер 19 жовтня українці відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини.Задля зростання українського суспільства в контексті розуміння й підвищення рівня відповідальності.

"Відповідальність".

В цьому слові кожна людина находить свій зміст і вирішує для себе, наскільки вона здатна відповідати за свої вчинки, поведінку, ставлення до будь-яких подій чи оточуючих її людей. Бути відповідальною людиною – це означає бути людиною з великою силою волі, адже потрібно завжди бути готовим прийняти будь-яку ситуацію. Тільки цілеспрямована людина, яка знає чого хоче від життя може бути відповідальною. І тоді виконувати обов’язок перед собою, а також родиною, товаришами і просто знайомими людьми з кожним днем буде легше.Бо саме від кожної людини окремо залежить те, яке життя у неї буде, чи досягне вона назначеної мети і чи здійсняться її мрії. Найголовніше у н ... Читать дальше »

Переглядів: 153 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.10.2021 | Коментарі (0)

14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисника України!

Українцям здавна була притаманна особлива любов, шанування і благоговіння перед святою Богородицею. Адже своїми молитвами вона покриває нас від зла і завжди готова розпростерти Свій Покров над кожним з нас. Їй відомі всі наші потреби й турботи, радощі і печалі. Саме з її покровом і заступництвом всі ми пов’язуємо усі свої надії.

Для козаків свято Покрови було найбільшим значущим святом, вони вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю вважали своєю заступницею і покровителькою.

В житті ми часто спостерігаємо, як сьогодення перекликаєтьс ... Читать дальше »

Переглядів: 148 | Додав: Адміністратор | Дата: 18.10.2021 | Коментарі (0)

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини,гордості за наших захисників Вітчизни, напередодні Дня захисника Вітчизни в бібліотеці КЗ «Перебродівський НВК» бібліотекар Іценко Ірина. М. та класний керівник Денищич Ірина. М. провели виховний захід «Сила нескорених в могутності духу»( з учнями 8-А класу).

Бібліотекар коротко зупинилася на історії свят, які ми святкуємо 14 жовтня.

Це перш за все -Свято Покрови Пресвятої Богородиці.Чому саме в цей день ми святкуємо Покрову- одне з великих православних свят?

З історичних джеред відомо, що подія, д ... Читать дальше »

Переглядів: 163 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.10.2021 | Коментарі (0)

Щорічно,4 жовтня відзначається Всесвітній день захисту тварин. І з метою виховання любові та почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя, у нашому навчальному закладі КЗ «Перебродівський НВК»було проведено ряд виховних заходів.Організовуючи заходи вчителі використовували матеріали надані еколого – просвітницьким відділом Рівненського природного заповідника. Головним завданням цього дня є привернення уваги суспільства до того, що поряд з нами живуть вірні друзі – тварини, які відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові. Наші домашні улюбленці так багато роблять для нас: охороняють, дарують радість спілкування, а іноді навіть рятують життя, чекаючи від нас лише уваги. Тому, дуже важливо з дитинства плекати любов до тварин, повагу до іншого життя. Людина відповідає за приручених тварин і повинна це пам’ятати завжди. З любов'ю до тварин в душу кожного приходить повага до іншого життя. ... Читать дальше »

Переглядів: 158 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.10.2021 | Коментарі (0)

Одне з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди було і залишається улюбленим нами ще зі шкільних часів-День вчителя. Він став популярний у всьому світі і носить назву World Teachers Day, будучи головною почесною міжнародною подією системи освіти. У цей день на честь вчителів звучать не тільки самі добрі слова і подяки, але й проводяться урочисті заходи. Наші здобувачі освіти КЗ «Перебродівський НВК» організували святкову зустріч,святковий концерт,а ще учнівське самоврядування вирішили організувати конкурс «Найкращий вчитель».І за кількістю голосів здобувачів освіти визначили вчителів-переможців початкових та старших класів. Новопризначеним вчителям організовано посвяту. З нагоди професійного свята директор комунального закладу привітала всіх колег,а найкращих нагородили почесними грамотами. Шановні вчителі,нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття,нехай найзаповітніші мрії здійсню ... Читать дальше »

Переглядів: 159 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.10.2021 | Коментарі (0)

29 та 30 вересня 2021 року вся Україна вшановує 80 –ту річницю трагедії Бабиного Яру,пам’ять невинно закатованих киян у Бабиному Яру в далекому 1941 році. Це була одна із найстрашніших трагедій в історії України та всього людства. Але сталася вона на українській землі, і тому українець не має права забувати про неї, так само як і єврей…

До скорботних заходів долучилася і наша бібліотека.

В бібліотеці КЗ «Перебродівський НВК»

Оформлена для читачів книжкова виставка «Бабин Яр –наш біль, наша пам'ять».

Виставка складається з трьох розділів:

ПЕРШИЙ- «Пам’ятники трагедії Бабиного Яру»

Є можливість побачити: пам’ятник дітям розстріляних у Бабиному Яру, новий Меморіал ,та інші пам’ятники жертвам Бабиного Яру.

Другий- «Кривава рана на тілі України.»

У фонді бібліотеки є книжечка Анатолія Кузнецова «Бабий Яр».Це- роман- док ... Читать дальше »

Переглядів: 133 | Додав: Адміністратор | Дата: 07.10.2021 | Коментарі (0)

«Свято хранителів мудрості»

під такою назвою в БІБЛІОТЕЦІ КЗ «Перебродівський НВК» пройшли виховні заходи До Всеукраїнського дня бібліотек.

Мета заходів :популяризація бібліотек, підвищення іміджу книги, підняття престижу професії бібліотекаря, залучення нових читачів до бібліотеки, святкування Дня бібліотек.

Бібліотекар розпочала захід словами :

Премудросте земна, бібліотеко!

Віват тобі, хранителько свята!

До тебе йдуть і зблизька, і здалека,

Щоб почерпнуть від тебе лиш добра.

На нашій землі книга, бібліотека, користуються віддавна великою шаною і любов’ю. Історія України невіддільна від історії бібліотек. Книгозбірні відіграли важливу роль у розвитку цивілізацій. Сьогодні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, великий внесок яких у розвиток вітчизняного державотворення, освіти, науки, культури- безцінний.

Указом Президента України від 14 травня 1998 року 30-те вересн ... Читать дальше »

Переглядів: 135 | Додав: Адміністратор | Дата: 07.10.2021 | Коментарі (0)

Як хочеться,

Щоб тихо ніч пройшла!

Як хочеться,

Щоб світлий день настав!

Щоб Україна в мирі зажила!

І щоб ніхто нікого не вбивав.

Хай буде мир на всій Землі! 1-бклас сьогодні виготовив птаха миру - голуба, проявили свою фантазію і намалювали малюнки "Що для мене означає мир"? Переглянули презентацію"Хай буде мир на Україні".

https://www.facebook.com/100026684108317/videos/634396230896111/

 

 

 

Переглядів: 150 | Додав: Адміністратор | Дата: 07.10.2021 | Коментарі (0)

Шановні працівники лісового господарства, КЗ «Перебродівський НВК»щиро вітає Вас з професійним святом-з Днем працівника лісу! Бажаємо всім Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, успіхів у лісівничій діяльності. Хай цей святковий день для Вас, як і трудові будні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Нехай Ваша праця збагачується новим досвідом, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних громадян . Мудрості Вам і натхнення, злагоди і достатку, а також успіхів у реалізації всіх задумів. Нехай ліс, вирощений Вами, приносить радість і задоволення від спілкування з ним, несе у Ваші оселі душевне тепло і родинний затишок. Зі святом Вас! посилання на відео
Переглядів: 262 | Додав: Адміністратор | Дата: 07.10.2021 | Коментарі (0)

В бібліотеці КЗ «Перебродівський НВК» для читачів оформлено книжкову виставку «Школа мудрості всіх нас навчає».. Перший розділ виставки «Вересень діток скликає до школи». Зібрано дотепні віршики про школу, казки. оповідання, скоромовки, загадки відомих авторів про шкільне життя від першого вересня до першого вересня. Другий розділ : «До країни знань мандруємо з книжками».Тут зібрані цікаві енциклопедії для дітей з різних галузей знань,різні цікаві матеріали для всебічного розвитку дитини, з яих учні почерпнуть багато корисної інформації для збагачення свого інтелекту. Третій розділ виставки «Чудеса світу». Поміщено літературу про дива світу. Дітям властива допитливість. Їм цікаво пізнавати світ, одержуючи відповіді на всі численні запитання. У цих книжечках (підібраних до цього розділу) юні читачі дізнаються про дивовижні давні та сучасні пам’ятки архітектури збудовані людством протягом своєї історії, що відносять до давніх і сучасних чудес світу. ... Читать дальше »
Переглядів: 150 | Додав: Адміністратор | Дата: 07.10.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 23 24 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz