Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 29.04.2024, 12:53

Перебродівський ліцей Миляцької сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

20 лютого в Україні відзначають День пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні здобувачі освіти Перебродівського ліцею вшанували відвагу, силу духу і стійкість наших громадян, які віддали найдорожче-життя-під час Революції гідності (листопад 2013 року-лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини.

Їх назвали Небесною Сотнею-українців, які загинули в Києві на Майдані. Вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності.

Герої не вмирають!

Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок, тих, хто загинув за свою країну, за свій народ.

І до сих пір від нас йдуть найкращі... Ті, для кого справедливість,гідність,свобода,Україна-були не просто словами, а сенсом їхнього життя.

Нам завжди болітимуть їхні рани...

Небесну Сотню пам'ятатимуть завжди, про них обов' ... Читать дальше »

Переглядів: 155 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.02.2022 | Коментарі (0)

Єднаймо наші душі і серця,

І помисли хай будуть в нас єдині!

Бо наша єдність-це мета Творця

Бо наша єдність-Захист України!

Єднаймося у радості й біді

Єднаймося в одній дружній родині

Нас зробить єдність сильними тоді,

Коли в серцях любов до Батьківщини!

Президент України підписав указ, згідно з яким 16 лютого ми відзначатимемо День єднання в Україні.З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

І сьогодні,наші здобувачі освіти Перебродівського ліцею,підняли Прапор України та виконали Державний Гімн.Адже це своєрідний символ державної національної єдності,що підносить національний дух.Тож нехай ця урочиста пісня породжує у нас найпалкіші патріотичні почуття,надихає на щасливу долю рідної України ... Читать дальше »

Переглядів: 162 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.02.2022 | Коментарі (0)

14 лютого у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні відзначається День Валентина, або День закоханих.

Цього світлого дня у нашому навчальному закладі ,КЗ «Перебродівський НВК»вирувала романтична атмосфера та гарний настрій,працювала «Пошта Валентина». Будь-хто міг підписати і кинути листівку-валентинку в спеціальну скриньку,а члени учнівського самоврядування підготували квест.

День Валентина – свято доволі розповсюджене. Його святкують майже в усіх країнах світу. А якщо і не святкують, то точно десь про нього чули. Оскільки свято набуло популярності і в Україні, то й традиція ,дарувати щось в цей день також стала обов’язковою.Символічним подарунком є Валентинка. Але не слід забувати, що найголовніша мета цього дня — увага та піклування про своїх близьких, а подарунок можна зробити і своїми руками. Кожен учень переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

... Читать дальше »

Переглядів: 148 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.02.2022 | Коментарі (0)

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету.

Метою Дня є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

З метою підвищення рівня знань щодо використання сучасних Інтернет-ресурсів, обговорення актуальних питань «пасток» Інтернету, анонімності користувачів і захисту авторських прав у мережі Інтернет для здобувачів освіти КЗ «Перебродівський НВК» проведено заходи.

Адже ми повинні знати, що цифрове середовище, зокрема мережа Інтернет, сьогодні є не лише важливим джерелом інформації, але і способом комунікації, який нівелює перепони для спілкування.

Одними з розваг серед підлітків в соціальних мережах, що, зокрема за умови відсутності компетентностей безпечної поведінки в цифровому просторі, можуть призвести до непоправної шкоди здоров’ю та життю дитини, стали Інтернет-челенджі та багато іншої непотрібної інформації.

Потрібно пам&lsq ... Читать дальше »

Переглядів: 149 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.02.2022 | Коментарі (0)

29 січня – День пам’яті Героїв Крут. Вшановуємо пам’ять 300 учнів, студентів, які сміливо стали на захист столиці молодої Української держави за 130 км від Києва , біля станції Крут.

Бій під Крутами – це героїчна й водночас трагічна подія, яка знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов’язку — боронити її. „Понад все вони любили свій коханий край”, — писав Павло Тичина. Визначально, що ця жертовна любов зародилася в серцях молодих людей, найкращих представників українського студентства.

Минуть роки , століття, та пам'ять про юнаків – героїв не згине повік. Вона світитиме не тільки українцям, а всім тим, хто готовий покласти своє життя в ім’я Батьківщині.

Здобувачі освіти КЗ «Перебродівський НВК» пригадали жахливі події тих років. І знають, що Україна пишається молодими Героями Крут. Адже пам ... Читать дальше »

Переглядів: 138 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.01.2022 | Коментарі (0)

27 січня весь світ вшановує пам’ять жертв Голокосту – однієї із найтрагічніших сторінок історії людства. Нелюдська жорстокість, породжена нацисткою ідеологією, забрала життя мільйонів невинних людей, приналежних до різних релігійних, етнічних, культурних та національних спільнот.

Наші здобувачі освіти КЗ «Перебродівський НВК» запалюють свічку Пам‘яті!

Українці, як ніхто, розуміють трагедію єврейського народу. Саме українська земля пережила 2 масштабних геноциди: Голодомор та Голокост.

Ця дата сповнена особливим трагізмом та болем.Тому людство повинно завжди пам’ятати про трагедію Голокосту. Це жахливий у ... Читать дальше »

Переглядів: 130 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.01.2022 | Коментарі (0)

День Соборності України

Сьогодні, 22 січня, в Україні відзначають одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити

Щорічно, в цей день відзначають важливу історичну подію, що відбулася в 1919 році – проголошення Акту злуки Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

Оскільки свято пов’язане з процесом об’єднання українських земель, заходи, що проводилися в нашому навчальному закладі КЗ «Перебродівський НВК», покликані відобразити саме його.

Бо це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі – це один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити.

Вітаємо всіх українців з Днем Соборності!

Бажаємо зберігати силу духу, бадьорість і оптимізм. Нехай в кожній родині панує мир і спокій і взаєморозуміння!
https://www.facebook.com/10002668410831 ... Читать дальше »

Переглядів: 150 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.01.2022 | Коментарі (0)

‼️Свято Нового Року в КЗ «Перебродівський НВК»‼️

Новорічні свята-чарівні

Кожна дитина і доросла людина, з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрій, святковий настрій - із цими словами,у більшості людей,асоціюється новорічне свято. ... Читать дальше »

Переглядів: 142 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.12.2021 | Коментарі (0)

Ти сьогодні швидше спать лягай,

Бо приїде в гості Миколай.

Бачиш, перша зіронька горить –

То вже Миколай до нас спішить.

В нього коні білі, наче сніг,

Борода сивенька аж до ніг,

У сріблясті саночки сіда,

І за вітром в'ється борода.

Миколай про діток знає все,

Подарунки кожному несе,

Має для дитячих подушок

Подарунків повно – аж мішок!

У ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приходить до всіх, хто вірить у диво та чемно поводиться. А для дітей це свято таке особливе не лише через подарунки, а ще й тому, що вони мають змогу познайомитися з Чудотворцем, який обов'язково завітає у дитсадок чи школу

В стінах нашої школи відбувся відкритий захід «День Святого Миколая»,який підготували здобувачі освіти 5-А та 5-Б класу.

всі дітки ретельно підготувалися до зустрічі з Миколаєм,щоб отримати пакунок та потішити святого.Найкращий спосіб потішити Миколая ... Читать дальше »

Переглядів: 142 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.12.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 23 24 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz