Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 26.04.2024, 20:44

Перебродівський ліцей Миляцької сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

12:41
ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

З 26 по 30 березня у Перебродівському НВК відбувся Тиждень дитячого читання під керівництвом нашого бібліотекаря Іценко І.М.. У школі протягом цього часу було проведено багато різноманітнх та цікавих заходів (тематичні уроки, вікторини, конкурси, фотовиставки, поетичні змагання) як з молодшими, так і з старшими школярами.
Учні 1-А класу брали участь у конкурсі на кращого знавця казок
"З якої казки?"

Дівчатка та хлопчики 1-Б класу спілкувалися з Іриною Михайлівною про книгу на виховному заході "Мандрівка книжковим містом"

  До Всесвітнього дня здоров'я  2-А клас відвідав захід "Найцінніший дар - життя" та розглядав книжкову виставку "Здоров'я - скарб, цінуй його "

А діти 2-Б  та 3-А класу спілкувалися про зустріч крилатих птахів (до Міжнародного дня птахів), відгадували загадки, змагалися у КВК "Зустрічаємо птахів" і обговорювали книжкову виставку "Повертаються пернаті".У четвер була проведена літературна година "Найулюбленіша письменниця дітвори" (до 115-річчя від дня народження української поетеси Н.Забіли) з учнями 3-Б класу. Школярі оглянули виставку, а також змагалися у конкурсі на краще читання віршів Н.Забіли.

4-А клас відвідав книжкову виставку
"Будь природі другом".Діти показали себе як знавці і друзі природи, коли відгадували різні загадки, розповідали вірші і активно брали участь у годині природознавства "Подорож у світ природи"
Цікавою була і вікторина
"Знавці творчості Т.Г. Шевченка"  у 4-Б класі. Учасники проявили себе як справжні маленькі україці - адже говорили про генія українського народу Тараса Шевченка, малювали малюнки до його дитячих творів та розглядали книжкову виставку "Тобі, Кобзарю, наш уклін"
Третьокласники (3-В) теж не відставали у активності, коли відвідали захід "Ти себе Українкою звала". Вони змагалися у виконанні віршів Лесі Українки та вікторині про її творчість.

П'ятикласники зіграли в інтелектуальну гру "Всезнайко" 
З учнями 5-7 класів було проведено конкурс
Кращий читач року-2018. Переможцями стали Денищич Вікторія (5-Б), (Тропець Аліна (7-Б), Парипа Андрій (6-А) клас. Незабутнім був конкурс на краще виконання віршів  поетів рідного краю (Дубровиччини) до Всесвітнього Дня поезії.
Всі бажаючі могли долучитися до фотоконкурсу "Природа рідного краю"
Отож, цей тиждень був справді насиченим,активним і цікавим для дружньої шкільної спільноти. Маємо надію, що діти серед сучасних гаджетів та швидких джерел інформації не забудуть про давнього хорошого друга -КНИЖКУ.

 

Переглядів: 596 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz