Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 14:39

Перебродівський ліцей Миляцької сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

22:36
Фестиваль «Ми - діти Нової української школи»

 

Увага! Увага!

Сенсація року!

Зібрались сьогодні найкращі зірки!

Це діти Нової української школи

Сьогодні прийшли всім довести

Що вони – це найкращі у світі школярі!

       Саме так розпочався наш сьогоднішній фестиваль «Ми діти - Нової української школи», в якому брали участь дві команди, учні 1-А і 1-Б класів. Всі побачили юні обдарування, які багато чого здобули за рік навчання. Фестиваль проводився у формі квесту і складався із шести центрів: «Мистецький центр», «Центр творчості», «Літературний центр», «Дослідницький центр», «Тематичний центр», « Загадковий центр». Проте початок і закінчення було урочисте. Діти представляли свої команди по-особливому: розказували вірші, танцювали танці. Одяг кожної команди підходив під назви «Ми - українці» і «Сонечко».

      Кожен центр – це випробування для наших першокласників. У «Мистецькому центрі» здобувачі освіти малювали загальний малюнок під назвою «НУШ – школа радості». У «Центрі творчості» діти мали створити композицію «Дитина майбутнього». Тут відзначилися команда «Сонечко», оскільки вони створили цілу композицію: і зону відпочинку, і школу, і саму дитину. Наступний центр – «Літературний». Завданням учнів було скласти картини із пазлів тих казок, які вони відгадали. Центр, у якому здивували першокласники своєю креативністю – «Дослідницьки центр». Завданням для учнів було – створити кольорову гамму веселки із різних матеріалів. Команда «Сонечко» показали веселку у вазі із кольорового рису та навіть прикріпили емблему своєї назви – сонечко. Команда «Ми - українці» створили веселку із кольорової вати. Ще одна зупинка школярів – це «Тематичний центр», метою якого було прикрашення макету карти України. Тут і одна, і друга команди показали багатства кожної області. І останній центр, який відвідали учні – «Загадковий центр». Кожен учасник по черзі підходив до чарівної скриньки і із зав’язаними очима мав відгадати певний шкільний предмет. Майже всі учасники впоралися із цим завданням.

      Закінчили святкування фестивалю урочисто. Дві команди об’єдналися і станцювали загальний флешмоб «Ми – діти Нової української школи». Далі журі нагородили учасників грамотами, цінними призами, а переможців ще й медалями. Загалом свято пройшло у дуже цікавій формі, невимушено і незвичайно. Сподіваємось, що теплота і щирість, винесена із цього заходу, залишиться у серцях назавжди.

                       

         

Переглядів: 478 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Май 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz